Bejelentéscutti mutti
Cutti mutti ,a legjobb oldal

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Szavazás
Itt a nyári szünet! Ne felejtsétek el továbbá is figyelni oldalunkat. Sajnáljuk ha mostanában nem szerkesztettük tovább csak voltak vizsgák meg hasonlók és arra tanultunk. Remálem nektek jól fog telni a nyár. Jó nyári szünetet kívánunk minden látogatónknak!


By: F & D


 


Sok idő eltelt! Mostanában nagyon el voltunk foglalva sok mindennel! Visszatértünk! Örömmel jelentjük be, hogy több mindenről kapohattok információkat!


By: F & D
 


Most már szeptember közepe van.. mit gondoltok?? nem lehet csak úgy hagyni az életet..kell valamit kezdeni vele. nem lehet ülbetett kézbe ülni és nézni ki a fejünkből...!!!! Na mindegy. aki sulis az menjen suliba aki felnőtt az meg menjen dolgozni.. és nincs lustaság. kell valamit kezdeni az élettel.. utóljára mondom kezdjetek valamit magatokkal de azonnal.. nincs lazsálás...


 


Üdv az oldalunkon!
Ez egy olyan oldal amin, sok mindent láthattok,olvashattok és persze híres emberekről tudhattok meg dolgokat ja és még a Divathoz is hozzásegítünk titeket!
Pápá: D & F
Mindig frissítsük az oldalt amennyire csak tudjuk!Nézzétek meg mindig hátha láttok valami újat!
pápá: D & F


 
Mint ahogy láttátok meg mutatjuk nektek a szavazásokat!Tehát most már van olyan menüpont is vagyis azt is nézhetitek!Ennek ellenére új szavazás lesz a kedvenc énekesed szavazás!További jó böngészést az oldalunkon!Ja és azt még elfelejtettem mondani hogy akár zeneszámokat is énekelgethettek itt!
By:D & F
Mindenkinek jó nyarat kívánok csak azért mert már a nyár felénél tartunk és én nekem meg ugye holnap lesz a névnapom!Már mint a D személynek lesz!Ja és a Vendégkönyvet azért töröltem le mert egyesek olyan barmok voltak hogy csúnyát írtak az oldalunkra de újra fel lesz töltve a vendégkönyv!
By: D & F


Szomorú hogy már szeptember van de megy tovább az élet! Mi is most suliba járunk és nem örülünk neki kivétel hogy találkozunk egy mással!!By D & F


 Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!